קור וצבע עור

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

16/12/2005 | 18:16 | מאת: HIM

שמתי לב שכשקר לי צבע העור שלי נהיה לבן יותר, האם יש קשר בין טמפרטורה לצבע העור? הקור עושה משהו לעור שגורם לו להראות בהיר יותר? תודה.

18/12/2005 | 19:25 | מאת: מיכל לזרוביץ

בדרך כלל כשקר כלי הדם מתכווצים ואז אספקת הדם לקצוות מתמעטת ונראה צבע יותר כחלחל בגלל שכמות החמצן קטנה. לבריאות ד"ר מיכל לזרוביץ

19/12/2005 | 10:55 | מאת: HIM

21/12/2005 | 09:43 | מאת: einat162

רגישות לקור- רניוד או רנו סינדרום. לי גם יש את אותה בעיה- רק אולי באופן יותר חריף, דרגה 4. אני נהיית סגולה בטמפ' נורמלית יחסית (בסביבות ה 15-20 מעלות), ורגישה יותר לכוויות. אצבעות לבנות נקראות גם "אצבעות שעווה" ולפעמים מדובר בכתמים לבנים בלבד.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים