פטרת ציפורנים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

25/10/2019 | 16:43 | מאת: יוסף

*רציתי לדעת אם כדורים לפטרת בצפורנים גורמות נזק לכבד *מתחת לכמה מהציפורנים שלי יש צבע סגל שזה נראה מדם ולא קיבלתי שום מכה האם זה יכול להיות מהפטרת ציפורנים *ואם יש טיפול מועיל לפטרת ציפורנים חוץ מכדורים (תודה רבה)

אכן עלולים לגרום לנזק לכבד, אבל לא במאה אחוז מהמקרים. עדיף לך להתייעץ עם הרופא לגבי הנושא של הנזק. כמו כן לבקש לעשות ביופסיה על מנת לאמת שזה פטרת ולא משהו אחר. אתה יכול לנסות טיפול נטורופתי, או שמנים אתרים, או לייזר, או אפילו לשלב את שלושת האחרונים, אם לא יעזור תשקול את האופציה של כדורים. קח בחשבון שבשני האופנים מדובר על תקופה ארוכה והמון סבלנות.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים