חומצה הילראונית

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

13/10/2019 | 22:27 | מאת: שיראל

הי , האם זה "בטיחותי" לקנות חומצה הילרונית בלבד בצנצנת שמוכרים באינטרנט ולהשתמש בה במקום מוצר שמכיל אותה מבין יתר הרכיבים ? תודה

באופן עקרוני אני לא בעד לקנות תכשירים לפנים או לעור באינטרנט, א. האם יש להם אישור של משרד הבריאות? את לא ממש רוצה להיות שפן של אף אחד... ב. גם אם יש להם אישור, אין פיקוח על האחסנה וההובלה עד אליך. תכשיר יכול לשבת ברכב של המוביל שלושה ימים, בחום גבוה שהאיכות שלו יורדת או ההרכב הכימי משתנה... ואז לגרום לנזק יותר מאשר תועלת. אני כבר לא מדברת על לרכוש באינטרנט מחו"ל, שהתכשיר עושה דרך של 3 שבועות אלוהים יודע איפה ואיך...

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים