מוצרי טיפוח לעור

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

30/01/2019 | 14:42 | מאת: הדר

1-מה נותן לחות לעור ,האם זה סירום או קרם לחות? ישנם אתרים של קוסמטיקאיות במשווקות את המוצרים שהן רוקחות וחלקן אומרות שזה הקרם וחלקן אומרות שזה הסירום מה נכון באמת? 2-האם באמת יש דבר כזה קרם פנים שמתאים לכל סוגי הפנים או שחייבים ורצוי להתאים את הקרם לעור הפנים? 3-האם זה יש פילינג שטוב לכל סוגי העור כולל הגוף או שפילינג חייב ורצוי שיהיה מותאם רק לעור ולסוג העור? תודה

1. מה שנותן לחות לעור זה שתיה בכמות הנכונה, ולא ניכנס כאן לנושא של כמה. יש את ההמלצות בהרבה אתרי אינטרנט. בעיקרון תלוי מאד באיזה קרם ובאיזה סרום מדובר, מה הרכיבים שלהם, מה גודל המולקולות שלהם וכד', ככלל אצבע הסירום הינו בעל חדירות יותר גבוהה והקרם פחות, וממולץ לשלב את שניהם. מה שבטוח אל תוותרי על אישור של משרד הבריאות לתכשיר, ואל תקני קרמים שקוסמטיקאית רוקחת המטבח שלה. 2+3 גם קרמים וגם פילינגים שמותאמים לבעיית העור ולמצב העור נחשבים יותר פעילים ויותר אפקטיביים ממוצרי מדף כוללניים.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים