כויות בפנים מרט אוויט

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

21/01/2019 | 17:36 | מאת: אור

שלום ,השתמשתי פעמיים במשחה מהרוםא שנקראת רטאוויט והדבר גרם לכויות בפנים והשאיר כתים כמו פיגמנטציה ,האם זה יעבור ?זה ממש הרס לי את כל הפנים לא מבינה איך אומרים שהקרם הזה טוב ,אני נראית ממש גרוע עם כל הכתמים האלה מה אפשר לעשות?

אכן הקרם הזה בעייתי לשימוש אצל כהות עור. וחובה להיזהר בו מחשיפה לשמש. ממליצה תמיד לקרוא את העלון לצרכן לפני שימוש בכל תרופה. לשאלתך, אשמח לראות את המצב שלך ולהמליץ לך על פתרון מתאים.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים