האם מדובר ברוזיאה ??

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

14/12/2018 | 23:35 | מאת: batel

שלום לפני מספר ימים הופיעו לי של נקודות אדומות כמו עקיצה קטנה שגירדו ואט אט עם הימים התפתחו למין גרד אדום ועור יבש למעלה שמתקלף .. פניתי לרופאת עור ששעירה שמדובר בוירוס אך לא יודעת בוודאות (לא נלקחה ביובסיה) כרגע אני מטופלת ע"י אנטיביוטיקה ומשחה אנטיביוטית וראיתי מידע שמתאר את מצבי הנקרא רוזיאה ? האם זה אפשרי? מצרפת תמונה של לפני ואחרי

היי בתאל, אינני רואה את התמונות, ייתכן מאד לפי התיאור שלך שמדובר ברוזציאה. אם אינך רואה שיפור במצב עם האנטיביוטיקה אני ממליצה לפנות שוב לרופא עור.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים