עור הפנים שלי אדום כרגע, בבקשה תעזרו לי דחוף! עשיתי טעות!

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

28/10/2018 | 07:55 | מאת: נועה שטיינר

אתמול שמתי מסכה לפנים, כמו שאני שמה תמיד. אך ברוב טיפשותי לקחתי את הזמן ובמקום להוריד אותה אחרי 15 דקות נשארתי איתה שעתיים+ אחרכ הלכתי להתקלח, הורדתי את המסכה, ולצערי הסתכלתי במראה וראיתי של יש לי סימנים אדומים וקצת סגלגלים באזורי האף הלחי (באיזור היותר קרוב לאף) המצח, (יותר בין הגבות) והלחי שנייה. שמתי המון קרם לחום במטרה שזה יעזור, והיום קמתי בבוקר ופניי אדומות. מה לעשות??

נועה יקרה, חסר לי מידע בסיסי לגבי המסיכה שמרחת. לפי התיאור שלך, אני ממליצה לך לפנות למי שהתאים לך את המסיכה, או לחלופין לרופא עור. בהצלחה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים