עיגולים שחורים מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

18/09/2018 | 16:22 | מאת: חני

שלום, אני בת 29 ובשנים האחרונות יש לי עיגולים שחורים מתחת לעיניים בלי נפיחויות. אני לא יודעת אם מדובר בשקע או בפיגמנטציה. ברצוני לטפל בנושא, רציתי לדעת איך אני צריכה להתחיל ולמי אני צריכה לפנות על מנת שיפנה אותי לטיפול הטוב ביותר עבורי. תודה

20/09/2018 | 19:51 | מאת: לול

היי, גם אני סובלת מהתופעה. סביר להניח שהצבע איננו משקעים כי את עדיין צעירה. בעבר לא הבנתי מה זה שקעים וכיום אני יודעת. שקעים זה כשאת מסתכלת טיפה הצידה בין עצם הלחיים לעין יש שקע. ךגבי הצבע זה נובע כי העור שקוף ויש שמן כלי דם וכי כמות השומן יורדת. ידוע שלכהי עור יש את זה ולעדות מסויימות. לצערי אין פתרון. את יכולה להשתמש בקונסילר שזה בעצם מק אפ.

22/09/2018 | 23:04 | מאת: יעל

תחפשי בגוגל " קונקטור" יש הרבה כתבות וגם סרטונים ביוטיוב.

שלום חני, העיגולים השחורים מתחת לעיניים יכולים לנבוע מכמה סיבות: גנטית עייפות פיגמנטציה או שקעים לכל סיבה יש את הטיפול שלה. ממליצה להגיע אלינו לקליניקה לאבחון ללא תשלום. בברכה אושרה רמתי 077-7018818

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים