עור פנים זקן- בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

13/07/2018 | 19:11 | מאת: יעל

שלום, אני גבר בן 23.5 ויש לי בעיה שמאוד מפריעה לי. בשנים האחרונות נהיה לי עור פנים שנראה מבוגר כזה, כלומר יש לי שקיות גדולות ושחורות מתחת לעיניים( אבל בשנים האחרונות זה התדרדר) , קמטים במצח, ליד העיניים וליד עצמות הלחיים. אני מנסה לטפח את העור כמה שיותר: אוכל אוכל בריא ומזין, שותה הרבה מים, עושה כושר, שם פעמיים ביום קרם לחות, סבון ומי פנים והולך לקוסמטיקאית מידי פעם. העור שלי פשוט נראה נורא וזה ממש מפריע לי, מה אפשר לעשות?

15/08/2018 | 12:16 | מאת: שלי בן-דור

מומלץ להשתמש בתכשירים פעילים אותם ניתן לרכוש אצל קוסמטיקאית פארה רפואית.

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים