אקנה ושחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

10/12/2017 | 18:52 | מאת: מעיין

היי אני בת 23 יש לי שחלות פוליציסטיות ועקב זאת סובלת מפצעים בפנים ושיעור יתר. אני לוקחת גלולות שלושה חודשים אך עדיין אין שיפור במראה העור או השיעור. האם יש טיפול נוסף שיכול לסייע? האם הפצעים נגרמים בגלל טיפול לייזר שאני עושה בעור הפנים? אם כן אשמח להמלצה איך לשמור על עור הפנים במשך הטיפול. תודה וערב טוב

28/12/2017 | 10:47 | מאת: שלי בן-דור

מומלץ למרוח חומצה אזלאית יומיום בהתאמה מול קוסמטיקאית מוסמכת. בברכה שלי

01/10/2018 | 12:38 | מאת: עדי

שמעתי דווקא שחומצה אזלאית לא מומלץ לקחת מי שיש לה שחלות פוליציסטיות

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים