בעיית שיעור יתר עקב שחלות/ החלקת עור הפנים מנגעי יבלות קטנטנות

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

16/08/2017 | 14:59 | מאת: שירה

מעוניינת לברר שתי בעיות מטרידות 1 שיעור ייתר עקב שחלות פולציסטיות... מה הכי עוזר בטיפול להרגיע אצ התופאה. חוץ מלייזר. אשמח לייעוץ והכוונה. ולגבי יבלות קטנות שיוצאות בפנים שאני מסירה אותן במחט חשמלית. ממה זה נובע מחוסר ויטמין בגוף? ומה הטיפול תודה

24/08/2017 | 11:36 | מאת: שלי בן-דור

ושא שחלות פוליציסטיות יש לטפל מול רופא נשים. שיעור יתר מטופל בהתאמה אישית לפי מיקום בגוף ולסוג השיער בהיר/כהה ופלומתי/חזק. שיטות להסרת שיער לאחר התאמה הנסמכת על הפרמטרים מעלה: לייזר. אינפרא. Shr . Ipl אפילציה-מחט חשמלית שעווה גילוח בנושא עור הפנים במקרה של שחלות פוליציסטיות יש להיוועץ עם קוסמטיקאית מנוסה. במרבית המקרים אצלי בקליניקה אני מתאימה נגזרות של חומצה אזלאית ורטינואידים. ליעוץ נוסף ניתן לקבל מענה בפורום או טלפונית. בברכה, שלי בן דור 09-9560060 054-2332000

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים