לגבי המשחה לצלקות שנקראת : סקארלס ג'ל

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

08/08/2017 | 10:14 | מאת: רעות

שלום, לגבי המשחה שנקראת : סקארלס ג'ל (מצ"ב תמונה של האריזה) השאלה מתייחסת לשימוש בג'ל הזה על עור הפנים של בחורה עם עור בהיר יחסית אך לא בהיר מדי, בחורה בגיל 30 +. כמובן שהשאלה מתייחסת לג'ל הספציפי הזה וגם לג'לים מקבילים של חברות אחרות : 1. השאלה הכי חשובה - האם השימוש בג'ל הנ"ל אפקטיבי ויעיל רק לצורך השטחה של צלקות או ששימוש בו לאורך זמן הינו \ עשוי להיות גם בעל השפעה חיובית על מראה עור הפנים באופן כללי ? מה ביחס ליעילות של זה לטיפול בקמטים או קמטוטים 2.האם ישנו חומר, ג'ל, משחה ספציפיים מהמשפחה הזו , חברות מקבילות, נזגרות של זה...שהינו מומלץ במיוחד על מנת לקבל שיפור בנראות עור הפנים לטווח ארוך ? אם כן מה השם של התכשיר שיש לבקש מהרוקח \ בחנות התמרוקים ? 3. בהנחה והשימוש בחומר הינו בעל אפקט חיובי על נראות כללית של עור הפנים אזי אשמח לדעת מהי תקופת השימוש המומלצת הרצופה והאם מומלץ על ביצוע הפסקות יזומות ולאילו פרקי זמן ? 4. במידה ואין לחומר הזה השפעה אין כללית חיובית על נראות עור הפנים אזי אשמח לדעת אם ניתן לקבל המלצה על חומר כלשהו שמסייע לתרומה על נראות עור הפנים ? \ או טבליות לבליעה\תוספי מזון וכו' שעשויים להטיב עם מראה העור. והמון....תודה :))

14/08/2017 | 11:02 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, הפורום אינו מתייחס להמלצות או דיס המלצות על תכשירים ספציפיים כי אם להתווייה טיפולית בעור הפנים. לשיפור מראה עור הפנים יש להשתמש על בסיס יומי בתכשירים פעילים המותאמים לך אישית. אני באופן אישי ממליצה על חומצות- לקטית , אזלאית, רטינול בהתאמה אישית למטופלים כמובן. בברכה, שלי

24/08/2017 | 10:59 | מאת: רעות

תודה רבה

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים