פיטריאזיס רוזאה - מחלת עור

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

25/01/2017 | 12:54 | מאת: D

שלום, לפני כשלושה שבועות הגוף שלי התחיל להתמלא בנגעים שנובעים ממחלת עור בשם פיטריאזיס רוזאה. רופא העור אמר לי שאין מה לעשות, אין תרופה שתעזור וזה יעבור לי לבד לאחר כמה חודשים. למזלי לא ויתרתי וגם לא נכנעתי לתשלום יקר בעבור טיפולים טבעיים. פניתי לרופא המשפחה המקסים שלי שקרא וחקר יותר לעומק על המחלה ונתן לי מרשם לכדורים של זובירקס. את הכדורים יש לקחת 7 ימים, אני ראיתי תוצאות לקראת היום החמישי, הנגעים דהו ממש וחלקם נעלמו והשאר במגמת העלמות. אז נכון שהייץה לי תופעת לוואי של שלשולים אבל זה לגמרי שווה את זה. פתרון זול ומהיר למחלת העור המזעזעת הזו! אני משתפת פה את המקרה שלי על מנת שאולי גם לכם התרופה הזו תעזור. הרופא לא הבטיח לי תוצאות ודאיות אבל למזלי הטיפול הצליח.

01/02/2017 | 13:06 | מאת: שלי בן-דור

תודה

26/03/2017 | 21:17 | מאת: לירון

אפשר בבקשה ליצור איתך קשר איכשהו לשמוע פרטים?? מייל או טלפון בבקשה??

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים