חלב שאוב

דיון מתוך פורום  הנקה

03/02/2006 | 20:49 | מאת: עיילה

שלום, יש לי שאלות לגבי חלב שאוב: 1. אם אני שואבת בעבודה כמה פעמים - האם מותר לי לחבר בין הכמויות??? 2. האם אני צריכה לנקות את המשאבה אחרי כל שאיבה?? 3. האם ניתן לאחסן במיכלי זכוכית קטנים אן כן איפה ניתן לקנות- האם מיכלים כמו גרבר יכולים להיות טובים? מה המלצתך- אני לא אוהבת את עניין השקיות.. השאיפה היא לחלוב כל יום למחרת ולכן אשים במקרר ולא אקפיא- האם אני מחמת רק ע"י הכנסה למים חמים עד טמפ, גוף?? תודה

11/02/2006 | 10:04 | מאת: נירית אוליבקוביץ

שלום עלייה 1. ניתן לחבר מנות חלב שאוב מאותו יום. חשוב מאוד לחבר את המנות כאשר הם בטמפרטורה שווה ,וכוונה היא שאת החלב החם ( ששאבת בזה הרגע )להוסיף לחלב הקר רק אחרי שקורר לאותה טמפרטורה . 2. את המשאבה את יכולה לנקות במים חמים וסבון אחרי כל שאיבה ופעם אחת ביום לעשות למשאבה ולבקבוקים סטריליזציה . 3. ניתן לאחסן חלב שאוב בצנצנות גרבר לאחר שעלו עבר סטריליזציה . את החלב ניתן לחמם באמצעות הכנסה למים חמים אולם אם אין די זמן לכך אפשר לשים את הבקבוק תחת זרם מים חמימים, לא מעל 60 מעלות. שבת שלום נירית

מנהלי פורום הנקה