המשך שאיבה

דיון מתוך פורום  הנקה

31/01/2006 | 18:33 | מאת: עיילה

נירית תודה עלתשובתך.. עוד כמה שאלות ברשותך: האם את הפיה שבמשאבה יש לעקר?? האם את ציוד ההנקה יש לעקר כל פעם או פעם ב.. האם ניתן את המנות לשל אותו יום שהתינוק יונק לשמור במקרר במקום במקפיא? אם אני שואבת בעבודה ושמה במקרר שאם אני יכולה לשים במקרר בבית או שחייב להקפיא? כמה זמן ניתן להשתמש בחלב בטמפ' החדר? האם כדאי להרגיל אותה לבקבוק או לחכות? תודה

03/02/2006 | 19:12 | מאת: נירית אוליבקוביץ

שלום עלייה לפני השימוש הראשון במשאבה יש לעשות לחלקים הרחיצים סטריליזציה . כאשר תתחילי להשתמש בה באופן קבוע ,תוכלי לעשות סטריליזציה פעם ביום כאשר בשאר בפעמים פשוט שטפי אותה במים חמים וסבון . אם את מתעתדת להשתמש בחלב ששאבת באותו יום, את יכולה לשמור אותו במקרר ולא במקפיא .החלב יכול להישמר במקרר עד חמישה ימים . אם שאבת בעבודה כדאי שתיקחי איתך צידנית קטנה עם קרחונים שכאשר את "מחזירה " את החלב הביתה .הוא ישמור על הטמפרטורה שלו ולא יפשיר ,אז תוכלי להכניס אותו למקרר בבית ולהשתמש בו לכל המאוחר בעוד חמישה ימים . חלב שאוב יכול להישאר בטמפרטורת החדר עד 5 שעות . אם את חוזרת בקרוב לעבודה כדאי להתחיל להרגיל אותו לבקבוק בהתאם להנחיות שנתתי לך בעבר . בהצלחה נירית

מנהלי פורום הנקה