שנת לילה

דיון מתוך פורום  הנקה

25/12/2001 | 08:53 | מאת: נעמי אופק

שלום, באיזה גיל תינוקות יונקים (ללא תוספות) מתחילים לישון לילה שלם? מה אפשר לעשות כדי לתרום לעניין? נעמי הסובלת כבר חודשיים מחוסר שינה!

25/12/2001 | 09:01 | מאת: יעל

מניסיון פרטי שלי, אם מניקים את התינוק, לפני השכבתו לישון, מספר פעמים, כלומר בערך שעתים לפני שמשכיבים אותו לישון, מניקים כל חצי שעה איזה חמש דקות,, או אפילו פחות, לפי רצון התינוק, אחרי שהתינוק נרדם, הוא ישן יותר שעות רצוף, אם תהיה ל סבלנות תוכלי להרגיל אותו לשנת לילה מלאה.

25/12/2001 | 19:30 | מאת: אלן שיין

נעמי, התינוקות ישנים כמה שהם צריכים אך לא תמיד לפי השעות הכי נוחות לנו. לכן, מומלץ לנוח ולנצל את שינתו מתי שזה לא יהיה כדי שתוכלי להשלים. כל תינוק הוא שונה אז אין חוקי ברזל בעניין זה. היות ושינה היא צורך ביולוגי, כמה שתנסי לשנות אותו - לא יועיל אלא רק יתסכל גם אותו וגם אותך. חכי, סבלנות, קבלה, אהבה וזמן ישפר את המצב. שהוא היה בפנים לא כל כך הסתכלת על השעון!! בסוף זה מסתדר.

מנהלי פורום הנקה