חלב שאוב חמוץ

דיון מתוך פורום  הנקה

02/10/2005 | 22:46 | מאת: מירב

למה לחלב שאוב שהופשר במקרר גם לאחר מספר ימים של הקפאה יש טעם נוראי לעומת חלב טרי שנשאב שטעמו מתוק וטעים. האם עלי לתת אותו לתינוקת שלי בכל זאת מאחר והיא לא מראה סימנים לבעיה כלשהיא.

06/10/2005 | 13:22 | מאת: נירית אוליבקוביץ

שלום מירב לחלב מופשר יש טעם שונה מאשר חלב טרי. לפעמים יש לו טעם "של סבון" או ריח מוזר. זה בסדר. הטעם הסבוני המר קורה כאשר חלב האם עשיר בליפאז - אנזימים אשר מפרקים את השומן שבחלב. אם החלב לא טוב הוא יהיה ממש ממש ממש מגעיל! את תדעי בוודאות שהוא מקולקל.אם התינוקת שותה את זה ולא מתלוננת זה בסדר . שנה טובה נירית

מנהלי פורום הנקה