לנירית

דיון מתוך פורום  הנקה

03/08/2005 | 09:58 | מאת: אושרית

לגבי תשובתך לשאלתי אמרת כי אין לחמם חלב שאוב שכבר חומם, הייתי רוצה לדעת מדוע?

03/08/2005 | 14:37 | מאת: אושרית

אם אסור לחמם חלב שאוב וניתן לשמור חלב בטמפמטורת החדר עד 4 שעות, אז משתמע מכך כי ניתן להאכיל את התינוקת בחלב קר????? זה לא יגרום לכאבי בטן??????

03/08/2005 | 20:29 | מאת: אושרית

כאמור אני נוהגת לשאוב חלב ולהאכיל את ביתי מבקבוק (אני סטודנטית ונוהגת לצאת מהבית ולכן מרגילה אותה גם לבקבוק), עד לפני שבוע וחצי ביתי היתה אוכלת באופן מסודר להפליא ( כל שלוש שעות 100CC ) לאחרונה היא עושה בעיות חמורות באוכל ז"א אוכלת בקושי רב כל 4-5 שעות וכמעט ולא מוכנה לקחת בקבוק. מה עושים??? האם זה בסדר שהיא אוכלת בקושי? יונקת קצת??

04/08/2005 | 15:48 | מאת: נירית אוליבקוביץ

שלום אושרית אני יענה על כל השאלות בפעם אחת ,ברשותך . חלב שאוב שמחומם בשנית מאבד מערכו התזונתי . בכלל על מנת לשמור על מקסימום הערכים התזונתיים של החלב כדי להימנע מלהתעסק איתו יותר על המידה ( הכוונה , הקפאה , הפשרה , חימום .... ) החלב שנשאר בבקבוק יוגש לתינוק בטמפרטורת החדר אין אם שזה בעיה בכלל .יש תינוקות שאף מוכנים לשתות חלב ישירות ממקרר . האם תינוקתך עברה לאחרונה חיסון? האם היא לא מרגישה טוב .? במצבים כאלה יש תינוקות מאבדים את החשק לאכול בכל מקרה חשוב שאם את מרגישה שיש משהו חריג בהתנהגותה , תיקחי אותה לראות רופא . תרגישו טוב נירית

מנהלי פורום הנקה