לנירית
דיון מתוך פורום הנקה
לגבי תשובתך לשאלתי אמרת כי אין לחמם חלב שאוב שכבר חומם, הייתי רוצה לדעת מדוע?
אם אסור לחמם חלב שאוב וניתן לשמור חלב בטמפמטורת החדר עד 4 שעות, אז משתמע מכך כי ניתן להאכיל את התינוקת בחלב קר????? זה לא יגרום לכאבי בטן??????
כאמור אני נוהגת לשאוב חלב ולהאכיל את ביתי מבקבוק (אני סטודנטית ונוהגת לצאת מהבית ולכן מרגילה אותה גם לבקבוק), עד לפני שבוע וחצי ביתי היתה אוכלת באופן מסודר להפליא ( כל שלוש שעות 100CC ) לאחרונה היא עושה בעיות חמורות באוכל ז"א אוכלת בקושי רב כל 4-5 שעות וכמעט ולא מוכנה לקחת בקבוק. מה עושים??? האם זה בסדר שהיא אוכלת בקושי? יונקת קצת??
שלום אושרית אני יענה על כל השאלות בפעם אחת ,ברשותך . חלב שאוב שמחומם בשנית מאבד מערכו התזונתי . בכלל על מנת לשמור על מקסימום הערכים התזונתיים של החלב כדי להימנע מלהתעסק איתו יותר על המידה ( הכוונה , הקפאה , הפשרה , חימום .... ) החלב שנשאר בבקבוק יוגש לתינוק בטמפרטורת החדר אין אם שזה בעיה בכלל .יש תינוקות שאף מוכנים לשתות חלב ישירות ממקרר . האם תינוקתך עברה לאחרונה חיסון? האם היא לא מרגישה טוב .? במצבים כאלה יש תינוקות מאבדים את החשק לאכול בכל מקרה חשוב שאם את מרגישה שיש משהו חריג בהתנהגותה , תיקחי אותה לראות רופא . תרגישו טוב נירית