ריפלוקס?

דיון מתוך פורום  הנקה

15/02/2005 | 21:52 | מאת: אלנית

בתי בת 3 חודשים והיא פולטת די הרבה, לפעמים כל ארוחה לפעמים בכלל לא אני מניקה ונותנת סימילק לסרוגין מה אפשר לעשות ? איך יודעים אם זה ריפלוקס ? מתי זה צפוי לעבור ?

16/02/2005 | 15:20 | מאת: אלן שיין

היי אילנית, [ דבר ראשון הייתי מורידה בכלל את התוספת המלאכותית. אולי זה מה שמפריע לה? אחר כך, למשך חודש תראי אם הדברים לא מסתדרים. יכול להיות שזה רגישות לתמ"ל. חבל לתת לה אם יש לך חלב אם. אי אפשר להגיד על בטוח שזה רפלוקס. גם זה לא כל כך משנה כי זה משתפר עם הזמן. לפעמים פשוט המערכת עדיין לא בשלה מספיק כדי לתפקד בצורה משומנת. לאחר מספר חודשים זה משתפר ואם זה עדיין לא לגמרי בסדר אז עוד קצת זמן. אם הייתם אצל הרופא, שלל משהו רפואי אחר, אז כנראה זה דבר שעדיין בתחום ה"נורמה" לתינוקות בגיל של התינוק שלכם. הרבה סבלנות.... בהצלחה אלן

16/02/2005 | 16:24 | מאת: אלנית

תודה על התשובה המהירה, בסה"כ היא עולה במשקל יפה (150 גרם לשבוע) אז בטיפת חלב הם לא מודאגים והיא פולטת גם חלב אם גם סימילק, לפעמים בבוקר בצהרים לפעמים בערב, אז קשה לי להגיד מה גורם לה יותר לפלוט. מה זה "משהו רפואי אחר" ?

29/03/2005 | 15:08 | מאת: מעין

שלום אלן בני בן 8 חוד' והרופא אבחן אצלו ריפלוקס. בלילה הוא קם מכאבים וצורח ונרגע רק עם שד. הבעיה היא שזה מעגל שכן אז שוב עולה אצלו האוכל ומפריע לשינה. מה אפשר לתת במקום החלב כדי שיסתור אצלו את החומציות ובכך ירגיש טוב יותר?

מנהלי פורום הנקה