חלב קפוא שנשאר בחוץ
דיון מתוך פורום הנקה
שלום, אתמול המטפלת הוציאה חלב קפוא והשאירה אותו על השיש למשך חצי שעה. בסוף חזרתי מקדום ולא היה צורך להאכיל מבקבוק. החלב היה עדין גוש קרח רק בתחתית היה פס דק שהפשיר. היא החזירה למקפיא אך כעת אנחנו ממתינים לתשובה האם אפשר להשתמש בזה. מה הסיכון שכרוך בהפשרה והקפאה בשנית? תודה עירית
היי עירית לא רצוי להקפיא אוכל שינית אך מאוד יכול להיות ששום דבר לא יקרה. אבל מי רוצה להסתכן?? במקרה כזה הייתי שמה אותו במקרר ולא חזרה במקפיא. אז החלב היה מפשיר והיה מוכן למחרת. ניתן לשמור מספר ימים במקרר. אלן