הפשרת חלב שאוב

דיון מתוך פורום  הנקה

01/12/2003 | 18:39 | מאת: לימור

מהן דרכי ההפשרה של חלב אם שהוקפא ומה תוקפו של החלב לאחר ההפשרה?

01/12/2003 | 20:49 | מאת: אלן שיין

היי לימור, מפשירים חלב אם שאוב או במקרר ואז בספל מים חמים. או ישר לתוך ספל מים חמים. אחרי שהחלב מופשר וחומם ניתן לשמור עליו לארוחה או שתיים ולא יותר. אם את מפשירה ולא מחממת אז אפשר לשמור מספר ימים במקרר עד לחימום. אלן

02/12/2003 | 13:20 | מאת: לימור

הלן, תודה על התשובה המפורטת. שאלתי את השאלה מכיוון שכאשר הפשרתי חלב שאוב, וטעמתי אחרי כשעתיים, הרגשתי טעם שונה מחלב שטעמתי מיד אחרי השאיבה (מה לעשות, אני לא יכולה לתת לה מהו בלי לבדוק בעצמי קודם.....:-) האם יכול להיות שהטעם שונה (אולי מכיוון שמדובר בחלב קידמי / אחורי) ? אולי במקרה החלב הספציפי הזה התקלקל? האם בכלל ניתן לבדוק על ידי טעימה? ו/או האם יש דרך לדעת אם חלב מקולקל או לא? שוב המון תודה על תשובותייך המשכילות לימור

מנהלי פורום הנקה