חלב שאוב
דיון מתוך פורום הנקה
שלום אלן ביתי בת 4 חודשים ויונקת , חזרתי לעבודה ורציתי לדעת כמה חלב שאוב אני צריכה להשאיר לה במשך היום ל-2-3 ארוחות ? דבר נוסף - חלב ששאבתי ואני מכניסה למקפיא - אפשר להכניס ישירות למקפיא או שצריך קודם לקרר אותו בחוץ או להכניס קודם למקרר לכמה זמן לפני שמכניסים אותו למקפיא? וכשאני מוציאה אותו - להפשיר קודם בחוץ או להפשיר במקרר או לחמם ישר מהמקפיא - מה עדיף? תודה על עזרתך עינת
היי עינת, העניין של כמות תלוי בכמה שהיא תרצה לאכול בהעדרותך. ניסוי וטעייה. תתחילי עם 100 - 150 ואם היא צורכת יותר אז שיהיו כמה כמויות של 50 בתא הקפאה. מה שהיא לא אוכלת שאת לא נמצאת היא תשלים כאשר את חוזרת והיא יונקת. (גם יכול להיות שתתעורר בלילה כדי לבחון שאת אכן שם!) רצוי לקרר את החלב לפני ההקפאה. תלוי בכמות שיש בבקבוק - אם יש מעט אז יקח ףחות זמן לקרר אותו. לגבי ההפשרה, רצוי להפשיר בחוץ ואז לחמם. אלן