אחסנת חלב-להלן ולבנות הפורום

דיון מתוך פורום  הנקה

25/12/2002 | 17:25 | מאת: לימור

שלום הלן, בעוד כשבועיים אני צריכה לחזור לעבודה ואני רוצה להמשיך ולתת לבתי חלב אם (הנקה מלאה), בתי בת 3 חודשים ושוקלת 5 ק"ג שאלותי הם כך: 1. איך אני מאחסנת חלב, והאם יש שקיות מיוחדות? 2. כמה חלב אני צריכה בערך לשאוב לארוחה? (בתי 5 ק"ג בערך?) 3. האם חלב שאוחסן זהה לערכו התזונתי לחלב שזה עתה נשאב? תודה לימור

25/12/2002 | 19:14 | מאת: אלן שיין

היי לימור, 1. מאחסנים את החלב בשקיות מיוחדות למטרה זו. יש של חברת ביילי או מדלה. ניתן להקפיא או לאחסן במקרר. החלב טוב 2-3 חודשים בהקפאה - ותמיד כדאי שיהיה לך כמה מנות בהקפאה במידה והתינוק ירצה עוד . במקרר נשמר החלב מספר ימים. החלב הכי קרוב למצב הטבעי-יותר בריא. אבל בכל אופן חלב מוקפא עדיף על תמ"ל (תרכובת מזון לתינוקות) ולא חשוב איזו חברה. 2. כדאי להשאיר מנות של 100 גרם לארוחה ואם צריכים תוספת אז ניתן להפשיר. במשך הזמן תראי כמה התינוק צורך. מה שיהיה לו חסר במשך היום הוא ישלים בלילה. שיהיה לך בהצלחה!! תמצאי עוד בנושאבאמצעות מנוע החיפוש של האתר. חפשי ב"פורומים".

25/12/2002 | 20:16 | מאת: לימור

מנהלי פורום הנקה