כאבי הנקה ואמצעי מניעה
דיון מתוך פורום הנקה
שלום...שמי לירן ונולד לי שלשום בן והחלטתי להניק אותו. הבעייה שלי היא שיש לי כאבי תופת כשהוא יונק........והכאבים נמשכים גם לאחר מכן............. האם יש משהו שיכול למנוע את הכאבים האלה????........חשוב לי מאוד כי אינני רוצה להפסיק להניק. ושאלה שנייה.... כשאוכל לקיים יחסי מין......באיזה סוג גלולות אפשר להשתמש בלי לפגוע בחלב והאם הזריקה לשלוש חודש טובה כתחליף???
היי לירן, אם כואב לך, אז כדאי לפנות ליועצת הנקה. משהוא לא טוב באחיזת ובתנוחה בהם את אוחזת את התינוק. חבל על הכאבים כשאפשר לשפר כמעט באופן מיידי את המצב. בטל: 03 6472411 תוכלי לקבל הפניות ליועצות מוסמכות. לגבי אמצעי מניעה - יש האומרים שהגלולה "פמולן" הוא לא מפריע. כדאי להתייעץ עם רופא הנשים. יש מקרים שהגלולה השפיעה על ייצור החלב, אבל לפי דעתי את לא תדעי אם לא תנסי. יש הרבה נשים שמשתמשות בפמולן ללא כל שינוי.
אני מאוד לא ממליצה להשתמש בזריקות האלה !! אלו זריקות שנותנים לנשים בעולם השלישי. יש לי חברה מאוד טובה שלא מצליחה להרות הריון שני כבר כמה שנים ולדעתי הזריקות האלו פגעו בפוריות שלה... רונית