מתי מתחילים לגמול?

דיון מתוך פורום  הנקה

22/10/2002 | 08:25 | מאת: יעל

בעוד 4 שבועות אני חוזרת לעבודה. ניסיתי לשאוב אך ללא הצלחה מרובה. אני מצליחה לשאוב רק ידנית (בעזרת הידיים ולא בעזרת משאבה ידנית) אך זה מאד מעייף ומעבר למנה אחת לא נראה לי שאצליח ממילא למלא. האם יש לך רעיון מה בכל זאת ניתן לעשות? או לחילופין מתי להתחיל לגמול? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
22/10/2002 | 10:16 | מאת: אמא מניקה

הייתי מציעה לך לנסות להעזר במשאבה חשמחית של מדלה. כמו כן יש השפעה על השאיבה מתי את שואבת. הכי טוב לשאוב בבוקר. אני מצאתי שהשאיבה היתה יותר אפקטיבית כאשר בזמן ההנקה שאבתי מהצד השני. בהצלחה

22/10/2002 | 21:28 | מאת: אלן שיין

היי יעל, יש כמה סוגים של משאבות, ויש נשים שמצליחות יופי לשאוב בעמצאות הידיים שלהן! יש לנו כלי מיוחד שעוזר באיסוף חלב שנשאב בעזרת הידיים. כמו ספל שמתחבר לבקבוק - כך שלא צריכים לשאוב אל תוך כלי צר. אולי תכשיר הומיופטי של "חלב אם פלוס" או כמוסות חילבה. אולי מפגש עם יועצת הנקה מוסמכת לעזור לך בטכניקות השאיבה ואיך להפיק את המקסימום. קשה להתיחס לכל ההיביטים בעמצאות הפורום. ישנן המון נשים החוזרות לעבודה וממשיכות לתת את הכי טוב והכי מגן לתינוקות. זה גם משתלם לך במיוחד שאת חוזרת לעבודה. סטטיסטית יש פחות מחלות אצל היונקים כך שלא תצטרכי להפסיד יותר מידי ימי עבודה. שווה ניסיון לשמור על ההנקה לפחות לתקופה המומלצת ע"י משרד הבריאות - 6 חודשים, אם כי תמיד אפשר לוותר. בהצלחה.

10/11/2002 | 15:32 | מאת: דנה

יש עוד אפשרות , לא צריך לגמול , אם קשה לך לשאוב, את יכולה לתת תוספת חלב בשעות שאינך ליד ילדך , ובשעות שאת איתו לינוק אותו , לי גם היו קשיים רציניים בשאיבה , שאבתי במשך חודשיים ימים שלמים בשביל ארוחה אחת משתיים עד שנמאס לי , אבל המשכתי להניק עד שהיא היתה בת 10.5 חודשים (וגם אז הפסקתי רק בגלל שניסיתי להכנס להריון ועדין לא קיבלתי וסת בגלל ההנקה). לפי דעתי מאוד מומלץ להמשיך כמה שיותר להניק , זה הופך להיות ממש כיף עם הזמן וחבל לפספס את ההזדמנות , אז אם קשה לך לשאוב , לא נורא אם תינוק מקבל תוספת שתיים ביום ואת השאר מקבל מהאם. בהצלחה בהמשך הדרך.

מנהלי פורום הנקה