התינוק לא יונק את כל החלב
דיון מתוך פורום הנקה
שלום רב, אני אמא מזה כבר שבועיים ו אני מניקה את הילד שלי. אך נתקלתי בבעיה שהתינוק לא מסיים אם כל החלב. אני מנסה להניק כל פעם משני הציצי, אך לא תמיד יוצא כפי שרציתי. רציתי לקבל עצות איך נכון להניק ומה לעשות עם החלב שנשאר. תודה.
שלום קטיה, החלב אף פעם לא נגמר. ועדיין אין איזון בין כמות החלב שהוא יונק וכמה שאת מייצרת. ההנקה מתבססת רק לאחר 6-8 שבועות. אין לך מה לחשוש. אם הוא שבע, נינוח, עושים רווחים (שעתיים אפילו) עולה יפה במשקל - (יש לשקול אותו בטיפת חלב פעמיים באותו משקל כדי לקבל תמונה מדוייקת ) אז הכל תקין. אין לשאוב ואין מה לעשות מעבר להיניק. יש ספרון הדרכה - עם כל ההמלצות המבוססות על מדע. עוזר לסנן דעות סותרות - ניתן להזמין בטל: 03-6472411 בברכה אלן
אלן שלום, תגידי מה עושים במצב והתינוק לא רוצה לקחת את הציצי. ציצי אחד עוד איך שהוא אני מצליחה לשכנע אותו אבל ציצי שני כשהוא נהיה רך הוא לא רוצה לקחת. מה שלפני זה לא היה.ואז אני באמת נאלצת לאוב ממנו.