חלב שאוב במקרר

דיון מתוך פורום  הנקה

03/05/2012 | 09:52 | מאת: גליה

אני משתדלת לשאוב לפחות פעמיים ביום ולשים במקרר. לא הצלחתי להבין לכמה זמן טוב חלב שאוב במקרר. יש האומרים יומיים ויש 4 ימים. שאלה נוספת - כשאני שמה את החלב במקרר, מהר מאד יש בו חתיכות שלא ברור לי מה טיבן. זה קורה שוב ושוב אז לא נראה לי שזו בעיה נקודתית. תודה גלי

03/05/2012 | 19:12 | מאת: אלן שיין

שלום גלי, אין ממש מדע מדוייק אודות הקירור של חלב אם. פעם היינו אומרים שבוע!! ושום דבר לא קרה לרוב - היום אנחנו יותר זהירות ואומרות כ-4 ימים. אם הבקבוק מלא - ישמר ליותר זמן מאשר כמות קטנה. לכן אין ממש חוקים מדוייקים. יש לנו ספרון הדרכה על שאיבה ואחסון - ניתן להזמין ב-מלהיב - 03-6472411. הוא נקרא "לחזור לעבודה - להמשיך בהנקה" אפשר להזמין עם כרטיס אשראי. לגבי פירוק החלב - אם היית מיניקה הישר מן השד אז לא היית שמה לב לזה בכלל. זה מסוג הדברים שקוראים לחלב כששואבות - רואות את שכבת השומן וגם לפעמים מרכיבים כמו שאת מתארת. זה לא צריך להפריע. כל עוד את שומרת את החלב בבקבוקים או שקיות המיועדות לאחסון חלב ולא סתם שקיות או כלים שלא כל כך מיעדים לאוכל בברכה אלן

מנהלי פורום הנקה