חימום חלב שאוב
דיון מתוך פורום הנקה
ניסיתי לשאוב אתמול ושמרתי את החלב השאוב במקרר. לפנות בוקר, הקטן התעורר ודרש את שלו. לקח המון זמן (אולי לא המון אבל היה נראה כמו נצח) לחמם את הבקבוק בתוך קערה עם מים חמים. אני מעונינת למצוא פתרון נוח יותר. האם אפשר להשתמש במחמם בקבוקים לחימום חלב שאוב מהמקרר כך שהחלב לא יאבד מערכו התזונתי? במידה וכן, ראיתי שיש כמה סוגים (שמבוססים על שיטות חימום שונות) - איזה מחמם טוב יותר? האם יש חברה מומלצת? ושאלה נוספת - בגלל הבכי, נתנו לו את החלב, שלדעתי היה קר מדי. הוא לא גילה שביעות רצון ופשוט שלפתי ציצי והנקתי אותו במקום. מה עושים עם החלב שבבקבוק - האם זורקים? האם ניתן להשאיר בטמפרטואת החדר לארוחה הבאה או שניתן לאפסן במקרר?
היי מיכל, בכלל לא כדאי לתת בקבוקים כי זה ממש מעמיס על קטנצ'יק. מרחיב קיבה שהיא ממש קטנה - בגלל הקצב תינוקות אוכלים פי כמה באמצעות בקבוקים. אם את באזור אז כדאי להיניק אותו ולשמור מתן בקבוקים רק אחרי 6 שבועות (לא ציינת גיל). ההנקה אמורה להתבסס מסביב ל-6 שבועות. אם בכלל לתת אז שמישהוא אחר יתן ורק כאשר זה באמת חיוני. חבל לפטם אותוץ. בכל אופן, אפשר לחמם במחמם בקבוקים . אין לי כל ידע לגביהם. לדעתי הכי טוב באמת זה מים חמים - כל חלב שאינו הישר מן השד הוא כבר פחות ערכי אבל תמיד הרבה יותר בריא ומומלץ מכל פורמולה. אחרי חימום - אפשר להשאיר כמה שעות בחוץ (עם מיזוג אויר ולא 30 מעלות בחוץ!) בברכה אלן