פליטת אוכל

דיון מתוך פורום  הנקה

15/05/2002 | 21:56 | מאת: לילך

שלום יש לי תינוק בן 4 חודשים .לפני חודש הפסקתי להניק אותו מחוסר חלב ומאז התחילו הבעיות . התחליף שנתתי לו היה סימילק והילד החל ליפלוט בתדירות גבוהה , דבר שהפריע לו בשינה סדירה ,ובנוסף גרם לו לחוסר שובע וכל אלו גרמו לו לאי שקט כללי המתבטא בבכי רב. לאור המצב לאחר חודש עם סימילק ,החלטתי בעקבות המלצת רופא ילדים ליפתור את הבעייה ע"י הסמכת המזון , וכך מזה כשבוע ילדי אוכל פורמולה של רמדיה על בסיס קורנפלור , לצערי המצב נשאר כשהיה. מה לדעתך עליי לעשות כדי לפתור את הבעייה? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
15/05/2002 | 23:00 | מאת: אלן שיין

תחזרי לחלב אם!! אין כמו הטבע. את יכולה לחזור להנקה מלאה. תתיעצי עם יועצת הנקה מוסמכת באזור מגורים שלך. בדבר פראים תוכלי להתקשר ל-מ.מ.ש. 2411 647 03. בהצלחה. (מעניין למה אף אחד לא הציעה לך את הדבר ההגיוני ביותר.)

16/05/2002 | 15:49 | מאת: נועה

ממש 03-6472411 גם אני לא מבינה למה חשבת שאין לך חלב. זו לא תופעה נפוצה אם מניקים הנקה מלאה לפי דרישת התינוק ולא נותנם תחליפים. החלב שלך עוד לא התייבש-אל תתייאשי. פגישה אחת עם יועצת הנקה תעזור לך ולבנך. בהצלחה!!!

מנהלי פורום הנקה