חלב שאוב וחלב קר

דיון מתוך פורום  הנקה

22/11/2009 | 23:02 | מאת: שירי

הי אלן היה לי במקרר 50 סמק חלב ששאבתי בבוקר ועכשיו, ברגע של חוסר תשומת לב, הוספתי לזה עוד 50 סמק ששאבתי בלי לקרר אותם. לאחר כחצי שעה במקרר טעמתי ולא נראה לי שהחלב התקלקל.... מה את אומרת? מותר להשתמש בחלב הזה? אני רוצה להקפיא את המנה... שירי

23/11/2009 | 09:03 | מאת: אלן שיין

היי שירי, אני לא חותמת לך אבל לא נראה לי - על פי ההגיון - שיש בעייה עם זה. בברכה אלן

מנהלי פורום הנקה