חלב אם קפוא-עזרה

דיון מתוך פורום  הנקה

16/02/2009 | 08:58 | מאת: מורן

בוקר טוב, יש לי שאלה לגבי חלב האם שהקפאתי. האם יש דרך לדעת אם הוא מקולקל? בשתי כוסות שהקפאתי יש מעין נקודות לבנות (לא שכבה כמו השומן) האם זה אומר שהוא מקולקל או שזה מההקפאה? אני לא זוכרת שראיתי את זה בפעמים הקודמות שהקפאתי אשמח לתשובה בנושא תודה מורן

18/02/2009 | 20:16 | מאת: נירית אוליבקוביץ

שלום מורן במצב כזה כדאי לטעום את החלב . לחלב מקולקל יש טעם מאוד דומיננטי טעמו חמוץ וריחו רע כך שאי אפשר לטעות בו. בהצלחה נירית

מנהלי פורום הנקה