תוספת דיסת קורנפלור לחלב אם.

דיון מתוך פורום  הנקה

17/02/2008 | 20:31 | מאת: אילנה

שמי אילנה והתינוקת שלי בת שלושה חודשים, ואני רוצה לתת לה דייסת קורנפלור של גרבר. אני מניקה ואני רוצה גם להוסיף לחלב האם את הדייסה, ידוע לי שניעור חלב אם לצורך ערבוב, מוריד מהערך התזונתי שלו והורס את תאי הדם הלבנים. מה עלי לעשות ע"מ שאוכל לתת את הדייסה עם מרכיב חלב האם ?

18/02/2008 | 08:49 | מאת: אלן שיין

היי אילנה, אנני יודעת מאיפה את חושבת שעליך לתת דייסה לתינוקת בת 3 חודשים. חלב אם הוא האוכל האופטימלי עבורה - ואין כל המלצה של אף גורם רפואי (לא אמור להיות בכל אופן) לתת מתן אוכל מוצק (דייסה זה אוכל מוצק כי היא לא חלב)לתינוקת בגיל הזה. אין כל יתרון תזונתי נהפוך הוא - זה ממש מכביד על כל המערכות שלה. - הנזק האפשרי בלתת אוכל לא מתאים לתינוקת הרבה יותר בעייתי מאשר לנער חלב אם. ההמלצה הגורפת של כל גורמי הבריאות היא להיניק (או לתת פורמולה) עד תום 6 חודשים. אם התינוקת ישנה יותר שעות זה מפני שאת מעמיסה על המערכות שלה - וזה לא מצב בריא. תינוקות אמורים לאכול מאט לאט ולעיתים קרובות. ולא לישון מאוד עמוק. זה מגן עליהם. בברכה אלן

מנהלי פורום הנקה