איחסון במקרר

דיון מתוך פורום  הנקה

14/12/2007 | 14:34 | מאת: חנה

1.כמה זמן ניתן להשאיר חלב אם בחדר טמ' 24 מעלות? ו2.כמה זמן לאחר מכן ניתן להכניסו למקרר ולמשך כמה ימים ע"מ שלא יתקלקל? 3.באיזו טמפ' מומלץ לחמם את החלב מהמקרר על מנת שלא יהרסו בו הויטמנים והנוגדנים? בברכה, חנה

15/12/2007 | 20:45 | מאת: אלן שיין

היי חנה, אומרים שאפשר להשאיר חלב אם בחוץ כ- 6-8 שעות. אבל אין כל סיבה לעשות כך אם אין בכוונתך להשתמש בו. עדיף להכניס אותו ישר למקרר. חלב נשמר במקרר כ-6-7 ימים. כדי לחמם חלב אין טמפרטורה מומלצת. מספיק להכניס את הבקבוק לתוך ספל מים חמים והוא לא צריך להיות מאוד חם כדילתת אותו לתינוק. חלב ישר מן השד הוא הכי בריא ושומר על הכל. ככל שעושים בו תהליכים שונים - קירור, הקפאה חימום מיותר אז פחות מזין אבל תמיד יהיה הרבה יותר טוב מאשר כל תמ"ל אחרת. (תרכובת-פורמולה) בברכה אלן

מנהלי פורום הנקה