חלב שאוב

דיון מתוך פורום  הנקה

07/11/2007 | 15:23 | מאת: אילנה

שלום כמה זמן ניתן להשאיר חלב שאוב: 1. בטמפ החדר 2. במקרר 3. בהקפאה והאם הוא לא מאבד מהאיכות שלו כשהוא שאוב?

07/11/2007 | 20:03 | מאת: נירית אוליבקוביץ

שלום אילנה לגבי אחסון חלב להלן זמן אחסון : 25 מעלות (חדר ממוזג בקיץ): 4 – 6 שעות 15 מעלות (צידנית עם קרחום, ):10 – 24 שעות במקרר (במקום הקר ביותר, לא בדלת): 5 ימים מקפיא שהינו חלק מהמקרר בבית: 3 – 4 חודשים מקפיא חיצוני (DEEP FREEZER): שישה חודשים ככול שמתעסקים פחות עם החלב הוא שומר על הערכים התזונתיים שלו בהצלחה נירית

מנהלי פורום הנקה