הפסקת הנקה - דחוף!!!

דיון מתוך פורום  הנקה

20/06/2007 | 18:41 | מאת: אפרת

הי אלן, אני בשבוע שמיני להריוני השני. שחר בני בן האחד עשר חודשים יונק באופן קבוע, גם כשאוכל מזון מוצק רוצה לקנח ביניקה. לאחר ביקור אצל הגניקולוגית התבקשתי להפסיק להיניק אותו. אתמול בלילה התחלתי את התהליך... שחר צורח וממרר בבכי, בועט ומסרב בתוקף לשתות את התחליף. ניסיתי אפילו להוסיף את האבקה לחלב השאוב שלי ללא הואיל. האם התהליך אמור להיות הדרגתי? האם יש דרך להקל על המסכצ'יק שלי??? כמה ימים עד יחלוף הזעם...? תודה רבה!!

20/06/2007 | 19:20 | מאת: אלן שיין

אפרת היקרה, למה להפסיק????? אין כל המלצה לאישה בהריון להפסיק להיניק תינוק יונק. חבל לך על כל הסבל ואם את שואלת עד מתי הזעם? מי יודע? גיל 18???? סתם צוחקת על הגיל. אבל אם אין סיבה רפואית בגללה הרופא ממליץ לך להפסיק אז כנראה הוא לא מעודכן ולא יודע שהנקה לא מפריעה בכלל להריון תקין. יש לכל אחת סיכון להפלה טבעית בטרימסטר הראשון אבל לא ממליצים על הפסקת הנקה. בברכה אלן

20/06/2007 | 19:39 | מאת: אפרת

הי אלן, לפי בדיקות הדם שלי הומלץ לי להפסיק את ההנקה. כמו כן, החלטתי להקדיש את כל כולי לעובר. העייפות והבחילות כתוצאה מההריון ומחוסר השינה בלילה (הוא קם כל 3 שעות ליניקה בת שעה!) החלטתי שדי. נמאס. הקושי שבגמילה רק גורם לי להרהורים לגבי הנקת הילד הבא... אם כל כך קשה לגמול בגיל כזה אולי עדיף לפני... בכל זאת, אני מבקשת את עזרתך ואת הידע שיש לך בכדי להפסיק את ההנקה. האם לתת את החלב השאוב או להתמקד רק בתחליף??? בבקשה, אפילו שזה נוגד את אמונתך, תעזרי לי בעצות שימושיות לגמילה !!! תודה רבה לך.

מנהלי פורום הנקה