הפשרת חלב אם
דיון מתוך פורום הנקה
שלום רב, אני מקפיאה חלב שאוב, ואתמול הפשרתי חלב שהיה חודש במקפיא בחלק הכי קר. ובכל זאת טעמתי אותו והוא היה מקולקל. אציין שמהמקפיא העברתי אותו למקרר לבערך 10 שעות ואז חיממתי אותו במחמם בקבוקים כפי שאני מחממת חלב שהנחתי במקרר. אם כן מדוע החלב לא היה טוב? תודה!
היי לירי, לפעמים לחלב טעם של מקולקל או סבון כאשר הוא לא ממש מקולקל. אבל קשה בכלל לחשוב על "לנסות". לפעמים זה תלוי בכלי אחסון. לא כל שקית מיועדת להקפאה ארוכה. אלה שכן מיועדים הם של מדלה, ביילי, רימיינד, ויש כמובן ערכה מיוחדת שניתן לראות באתר של מ.מ.ש. www.mamash.org.il שהיא בכלל חסכונית - ולשימוש רב פעמי. בברכה אלן