אפידורל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/03/2005 | 18:28 | מאת: נועה

שלום אני בשבוע 37. שאלתי: ידוע לי שכדי לקבל אפידורל יש לבדוק את תפקודי הקרישה בדם. האם בית החולים עושה בדיקה במקום לצורך זה או שיש אפשרות שיסתמכו על בדיקת דם שנעשתה בתחילת חודש תשיעי וכך יתקצר תהליך ההמתנה לקבלת האפידורל? תודה לתשובה

27/03/2005 | 20:57 | מאת: דר' יובל יפת

מה שבודקים זה המוגלובין וספירת תרומבוציטים. הבדיקה תקפה ל3-4 שבועות. אם תבואי עם תוצאה לא עדכנית, יצטרכו לבצע את הבדיקה בחדר לידה, ובהחלט כן, את עלולה להדרש להמתין לתוצאה, טרם בצוע אפידורל. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה