סוכרת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

27/03/2005 | 15:15 | מאת: דביבי

אני בהריון בשבוע ה- 29. בבדיקת העמבת סוכר 50 ג' יצא לי ערך חריג של 197.6 ובעקבותיו עשיתי בדיקת העמסת סוכר 100 ג'. הבדיקה היתה תקינה: בצום: 87 אחרי שעה: 181 אחרי שעתיים: 147 אחרי 3 שעות: 118 הרופא אמר שהכל תקין, אבל אני יודעת שהתוצאה הקודמת היתה מאוד גבוהה ואני לא רגועה. האם אני צודקת, והאם יש צורך בבדיקות נוספות או מעקב כלשהו?

27/03/2005 | 20:50 | מאת: דר' יובל יפת

שלום לך, אני מסכים שיש בעיה גבולית לפחות. בקשי יעוץ דיאטטי והתנהגי כאילו יש לך סוכרת. כעבור שבועיים בצעי בדיקת סוכר בצום ואחרי ארוחת בוקר. אם התוצאות תקינות מאד! אז את בסדר. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה