הידבקות ב- CMV

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/03/2005 | 10:19 | מאת: גל

אני בחוד השלישי להריון. שהיתי בקירבת אדם שכנראה חלה ב- CMV לא היה ביננו כל מגע גופני או אפילו חיבוק וכן היינו לרב במקום פתוח. מה הסיכוי להדבק? אילו תנאים צריכים להיווצר על מנת להידבק?

27/03/2005 | 00:27 | מאת: דר' יובל יפת

שלום גל נדרש מגע הדוק אם בהפרשות או שיעול צמוד. אבל מנין לך שזה CMV, ומה מצב החיסון שלך? בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון נשים, בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

27/03/2005 | 07:13 | מאת: gal

אינני מחוסנת ל-CMV והבחור היה חולה כחודש עם חום גבוה ולאחר סדרת בדיקות שעבר (אך לא כל התוצאות התקבלו) הסתבר שכנראה חלה אך אינני בטוחה שעדיין חולה. יחד עם זאת יש לו בבית אשה ותינוק שלאורך כל הדרך לא נדבקו ממנו...למרות זאת נלחצתי וזה הטריד אותי מאחר ואני בהריון ובשל ההשלכות של העניין למרות שהקפדתי ךהמנע מכל מגע קרוב אליו...

מנהלי פורום הריון ולידה