תחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/03/2005 | 20:43 | מאת: אילנית

שלום וחג שמח! מחזור אחרון 8.2 אני בשבוע ה - 7 להריון יש לי כאבים בבטן והיום היו הפרשות בצבע ורוד חום האם זה תקין? אני די חוששת הבדיקה אצל הרופא בעוד 3 שבועות. הפרשות אלו היו גם בתחילת החודש תחילה חשבתי שאני אמורה לקבל (ולאחר בדיקה גיליתי שאני בהריון). תודה

26/03/2005 | 20:31 | מאת: D

אילנית שלום, לפני מס' חודשים עברתי לצערי הרב הפלה מהריון שלא התחיל טוב מקצת הפרשות כמו שאת מתארת שבהמשך הלכו וגברו עד שבאיזשהוא שלב הפסיק הדופק של העובר, זה לא אומר שלך לא יהיה הריון תקין ומוצלח ,אך אני מציעה לך בשביל השקט הנפשי שלך לפנות מיד לרופא שלך ולבדוק את העניין שוב את לא צריכה להיות במתח 3 שבועות על כל פנים אני מאחלת לך הצלחה רבה והריון קל.

מנהלי פורום הריון ולידה