נרות פרוגסטרון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/03/2005 | 17:48 | מאת: נועה

שלום ד"ר. אני לוקחת נרות פרוגסטרון מתחילת ההריון. רופאת הנשים שלי אמרה לי להמשיך לקחת את הנרות עד שבוע 12. וקראתי בכמה פרומים שמומלץ לקחת עד שבוע 9 כי משבוע 9 מתחילה להתפתח מערכת הרבייה של העובר ואז יכולים לפגוע במין העוברית. אני ממש מבולבלת. אשמח לקבל את חוות דעתך בעניין זה כי אני לא רוצה להפסיק לקחת את הנרות על דעת עצמי.

26/03/2005 | 00:26 | מאת: דר' יובל יפת

שלום נעה בהריון תקין, משבוע 9, השליה מייצרת מספיק פרוגסטרון. לדעתי אם יש בעיה מעבר לכך, זה די נדיר, ואז הטיפול העדיף הוא זריקת פרוגסטרון שבועית. או פעמיים בשבוע. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה