כאב חד בצד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/03/2005 | 13:15 | מאת: נורית

שלום, הנני בשבוע 24 להריוני. לאחרונה התחלתי להרגיש לחץ בחלל הבטן העליונה. יש ימים שאני קמה ואני מרגישה כאב חד באזור הימני (בצד הכבד). (מסיבה אחרת לפני כחודשיים עברתי אולטרהסאונד של כיס מרה וכבד - הכבד היה תקין, פרט לפוליפ בכיס המרה - שהרופא לא ייחס לזה חשיבות) שאלתי היא כזו: האם הכאב יכול לנבוע מגדילת הרחם והתפרסותו לתוך חלל הבטן ? לפעמים אני מרגישה לחץ באזור הסרעפת, האם כל זה נובע בגלל גדילת הרחם? אודה לך על תשובתך. בברכה, נורית

26/03/2005 | 00:18 | מאת: דר' יובל יפת

שלום נורית נכון, תלונתך נשמעת בנאלית ולא מסכנת אותך או את ההריון. בכל זאת, אם זה משהו חדש, יש להבדק אצל רופא נשים, כדי לאשר זאת. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה