תנועות עובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/03/2005 | 01:43 | מאת: אלישבע

שלום, היתי מעוניינת לדעת מאיזה שבוע מתחילים להרגיש בבירור תנועות חזקות? אני בשבוע 24, יש ימים שאני מרגישה הרבה תנועות, כגון: בועות אויר או דגדוג פנימי, ויש ימים שבקושי אני מרגישה. מתי חייבים לשים לב בבירור לתנועות - 3 פעמים ביום ? לא פעם אני מוצאת את עצמי "כמעט" בדרך למיון בשביל לבדוק שהכל בסדר. תודה אלישבע

26/03/2005 | 00:09 | מאת: דר' יובל יפת

שלום אלישבע מה שאת מתארת זה נורמאלי לשבוע 24. אם את לא רגועה גשי לבצע בדיקת אולטרסאונד. החל משבוע 26, יש להקפיד על 3 פעמים ביום וכו'. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה