סכרת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/03/2005 | 12:31 | מאת: ענבל מרחב

שלום , שאלתי עוסקת בסכרת הריון . לאחר העמסת הסוכר הראשונה התגלה חשש לסכרת במקרה שלי ( תוצאה : 155 ) . בשל כך עברתי את הבדיקה הנוספת ( העמסה של 100 גר ) והתוצאה היתה של 174 ( לפי האחות סכרת הריון מוגדרת מ-180 ומעלה ). אני עדיין לא שקטה והייתי מעוניינת בחוות דעתך. תודה רבה , ענבל מרחב.

24/03/2005 | 23:22 | מאת: דר' יובל יפת

שלום ענבל. תשובתך לא מלאה. בהעמסת סוכר יש 4 תוצאות. אנא שלחי את כולן ואענה לך. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה