ספורט בשליש הראשון להריון לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

15/04/2005 | 22:11 | מאת: יעל

מחבר: יעל ([email protected]) תאריך: 15.4.2005 שעה: 22:09 שלום רב הנני בתחילת שבוע שמיני להריון. לפני כחצי שנה עברתי גרידה לא היה דופק עוברי. טרם ההריון נהגתי לעשות פעילות גופנית ברמה של כ-5 6 אימונים שבועיים, האם קיימת בעיה להתאמן בשלב זה של ההריון. ואם רצוי להמתין עד סוף הטרימסטר הראשון, האם אז לא תהיה בעיה לחזור להתאמן, עקב פסק זמן ארוך? בתודה מראש

16/04/2005 | 08:21 | מאת: דר' יובל יפת

הרשר בין מאמץ פיזי ניכר, להפלות אינו ברור ואינו בטוח. אבל אם את מדברת על מאמץ משמעותי מאד, אני מציע לך, במהלך ההריון להוריד מעט מהקצב. אין צורך להפסיק לחלוטין, אלא אם בהריון מתקדם יותר יהיה לכך צורך רפואי. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה