אדמדמת בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/03/2005 | 08:45 | מאת: דקלה

שלום ובוקר טוב ! אני בתחילת החודש החמישי להריוני (שבוע 20)... ואחותי הקטנה בת ה5 היתה עם תינוקת שנדבקה באדמדמת....(היא היתה איתה בזמן הדגירה של המחלה) וכמובן שגם אני באתי במגע עם אחותי...שאינה פיתחה עדיין את סימני המחלה.... אני נורא מודאגת שמא היא נידבקה וגם אני ידבק מימנה..... רציתי בבקשה לדעת קודם כל מהם סימני המחלה???? והאם זה מסוכן בהריון? ואם חלילה נידבקים מהם ההשלכות? ומה הסכנות לעובר אם יש? יש לציין שבילדותי חוסנתי רק פעם אחת לאדמת !!!! האם זה קשור??? תודה על ההתיחסות ובבקשה תרגיעו אותי אני ממש ממש מודאגת. תודהנ מראש ויום טוב! דקלה

24/03/2005 | 23:06 | מאת: דר' יובל יפת

אדמדמת לא מסוכנת להריון, ואינננה אדמת. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואוטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה