איחור גדול במחזור- דחוף!!!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/04/2005 | 11:18 | מאת: יפית

שלום אני אמא לתינוק בן 10 חודשים. לאחרונה המחזור שלי בא כל פעם באיחור של כמה ימים. אני ובעלי משתמשים בנרות כאמצעי הגנה. החודש הזה אני באיחור של 11 יום אך ללא שום תחושות מיוחדות של תחילת הריון, להפך אני מרגישה טוב יותר (בהריון הראשו ןהיו לי בחילות נוראיות בהתחלה). האם זה הגיוני איחור כזה? האם יכול להיות שאני בהריון למרות שאין לי שום תחושות??

15/04/2005 | 02:13 | מאת: דר' יובל עוז

כן זה יתכן ולכן חשוב לבצע בדיקת הריון במידה והאיחור יתמשך מעבר לצפוי.

17/04/2005 | 12:00 | מאת: יפית

עשינו בדיקה ביתית פעמיים, והתוצאה היתה שלילית ועדיין לא קיבלתי. מה עליי לעשות? האם זה הגיוני?

מנהלי פורום הריון ולידה