טוקסופלזמוזיס

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

13/04/2005 | 09:33 | מאת: ש.כ.א.

שלום, אני בשבוע 10 להריון, עשיתי בדיקות דם לפני שבוע ובתוצאות של בדיקת הטוקסופלזמוזיס נכתב: IgG- 0.2 ול- IgM-neg, מה זה אומר? אני אני חולה במחלה? דבר נוסף- אם נשרטתי ע"י חתול (אחרי שעשיתי את הבדיקות) האם יכול להיות שנדבקתי וכדאי לעשות שוב את הבדיקה? תודה רבה

13/04/2005 | 13:25 | מאת: דר' יובל יפת

כתוב בתוצאה שאת לא מחוסנת. ונכון, עליך להזהר. אם נשרטת, בצעי בדיקת נוגדנים כעבור 3-4 שבועות. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה