תיפרי לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/04/2005 | 13:35 | מאת: קורל

שלום, לפני כשלושה וחצי חודשים ילדתי בלידה רגילה מלאך קטן במשקל 3100. עשו לי 3 תפרים, בבדיקה השיגרתית אחרי הלידה נאמר לי שהכל בסדר, בזמן קיום יחסיי מין יש לי כאבים בחדירה (הכאב יותר לכיוון השפתיים הקטנות ולא לכיוון פי הטבעת) , וכשהלכתי השבוע לבדיקה נאמר לי שעשו לי תפר אחד יותר מידי ולכן יש לי את הכאבים. א- מה ניתן לעשות במצבים כאלו? ב- איך אפשר להקל או למנוע את הכאב? תודה ויום טוב, קורל

12/04/2005 | 13:43 | מאת: דר' יובל יפת

לא נראה לי שיש תפר יותר מדי, יתכן. מכל מקום יש להבדק, ואם הצלקת מציקה, יש מקום לתיקון ניתוחי של המקום. בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה