הפרשות חומות לאחר אולטראסונד

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

10/04/2005 | 15:26 | מאת: ליטל

שלום דר' יפת. היום בבוקר עשיתי אולטראסונד ראשון בשבוע 5+4 , והכל היה בסדר ברוך השם ז"א נצפה שק הריון בתוך הרחם וכן גם דופק (אומנם איטי, בגלל שבוע ההריון המוקדם), בכל מקרה הטכנאית שעשתה לי את האולטראסונד ממש הכאיבה לי ז"א היא דחפה חזק את המכשיר הוגינאלי, ומאותו רגע שהיא הוציאה את המכשיר (זאת אומרת מהרגע שניגבתי את החומר), ראיתי הפרשות חומות כאלה ואפילו דם כהה (יש לציין שזה עדיין מופיע אומנם ממש לא רציני, רק ככתם על המגן תחתון ובניגוב), יחד עם זאת בפעם האחרונה שהייתי בשירותים הבחנתי בגוש קטנטן וכהה (לא דם) שיצא. האם זה קרה בגלל שהאולטראסונד כל כך הכאיב כשהטכנאית חדרה עמוק מידי? האם זה מעיד חלילה על בעיה? תודה

11/04/2005 | 01:29 | מאת: דר' יובל יפת

כל האפשרויות שהעלית יתכנו. ממלץ להמנע מבדיקה למשך שבוע, ולחזור על הבדיקה עוד שבוע, אצל מבצע עדין יותר... בברכה, דר' יפת יובל, מנהל מיון גינקולוגי בי"ח "שיבא" מומחה להריונות בסיכון בסיכון גבוה ואולטרסאונד

מנהלי פורום הריון ולידה